Vorige

CQ WW WPX CW en een festival

Afgelopen weekend was de WPX CW contest. 48 uur lang erg druk, veel contacten te maken en veel meer exotische DXCC’s in de lucht. Daar doe ik graag een behoorlijke tijd aan mee.

Afgelopen weekend was er in ons dorp een leuk festival. Onbekende maar goede bands, veel praatvolk aanwezig en het bier lekker koel. Als bonus ook nog lekker weer.

Ziehier mijn dilemma en oorzaak van keuzestress. Als ik uit het zolderraam kijk zie ik het festival. Als ik aan de bar hang op het festival zie ik mijn antenne glimmen in het zonlicht.

Wat moet ik gaan doen?

Het festival heeft de strijd gewonnen. Links en rechts een praatje maken met een drankje in de hand en ook nog muziek erbij. Met een paar punten voorsprong eindigde het festival bovenaan. Het was een goede keuze.

Maar ook aan de contest heb ik nog een paar uur besteed. Op zondagmorgen net uit bed, zaterdag- en zondagnacht na terugkomst van het festival. Toch nog iets meer dan 300 QSO’s gemaakt. Ik denk dat die van ’s nachts een bovengemiddelde foutscore zullen laten zien. Dat had ik wel in de gaten, maar ik kon het niet laten.

 

73

PA5N

Jeroen

 

Volgende